Teippausten poisto

Teippausten poisto

Poistamme vanhat auto-, mainos- ja ikkunateipit tehokkaasti ja turvallisesti vuodenajasta riippumatta. Teippien poisto tapahtuu aina mekaanisesti (tarvittaessa lämpöä apuna käyttäen).
Käytössämme on viisi höyrytintä, joten työ jatkuu saumattomasti ilman lämmitystaukoja. Lämmön lisäksi käytämme poistossa teipinpoistolastoja sekä liimanpoistoainetta.

Ikkunateippien ulkopoistot ovat kovalla pakkasella huomattavasti nopeampia, kuin kesähelteillä. Pakkasilla lämpöä ei voida kuitenkaan käyttää (lämpöshokin aiheuttama lasirikko).
Kunnollisilla työkaluilla ja riittävällä pakkasella teippi irtoaa kuitenkin helposti lasista lähes liimajälkiä jättämättä.

Sisätiloissa, plusasteissa ja helteessä työskennellessä laseihin jää teipinpoiston jäljiltä usein liimaa.
PVC-tarrojen akryylidispersioliima irtoaa pinnasta parhaiten vahvoilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla (sitrus) D-limoneeni-pohjaisilla liimanpoistoaineilla.

Uusimmat sisätiloissa käyttämämme liimanpoistoaineet ovat lähes hajuttomia sekä vesiohenteisia. Liimapinta suihkutetaan liimanpoistoaineella, liima kaavitaan pois, pinta suihkutetaan pelkällä saippuavedellä ja pyyhitään kuituliinalla.

Pystymme antamaan sitovan tarjouksen teippien poistosta sijainnin, poistokorkeuden, valokuvien, ikkunoiden mittojen, sekä poistoajankohdan perusteella.

Meiltä löytyy oikeat työkalut, teipinpoistolastat, teipinpoistokoneet- ja laikat, myllytyslaitteet, kemikaalit sekä tietotaito jokaiseen kohteeseen ja kaikille materiaalille.

Sitkeimpien auringonpolttamien ja krakeloituneiden matkailuauto- ja veneteippien poistossa käytämme Rotojet-suuttimella varustettua liikuteltavaa kuumavesipesuria. Tuomme tarvittaessa paikalle sähkön (aggregaatin) ja vesisäiliön ja poisto käy vaikka satamassa.

Mottomme on, että meidän jäljiltämme seuraava teippari voi aloittaa heti työnsä, ilman että edellisiä liimajäämiä tarvitsee puhdistaa laseista.

WordPress Image Gallery Plugin

 

 

Hakusanat: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Vesilahti, Sastamala, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Viljakkala, ikkunateippien poisto, ikkunatarrojen poisto, ikkunateippausten poisto, mainosteippausten poisto, mainostarrojen poisto, autoteippien poisto, teipinpoisto, teippien irroitus autosta, vanhojen teippien poisto, tarranpoisto, tarranpoistoaineet, liimanpoistoaineet, tarrapoisto työkalut, ikkunaskrabat, handy, teippien vaihto