Teippausten poisto

Teippausten poisto

Poistamme vanhat auto-, mainos- ja ikkunateipit tehokkaasti ja turvallisesti vuodenajasta riippumatta. Teippien poisto tapahtuu aina mekaanisesti (tarvittaessa lämpöä apuna käyttäen).
Käytössämme on viisi höyrytintä, joten työ jatkuu saumattomasti ilman lämmitystaukoja. Lämmön lisäksi käytämme poistossa liimanpoistoainetta.

Ikkunateippien ulkopoistot ovat kovalla pakkasella huomattavasti nopeampia, kuin kesähelteillä. Pakkasilla lämpöä ei voida kuitenkaan käyttää (lämpöshokin aiheuttama lasirikko).
Kunnollisilla työkaluilla ja riittävällä pakkasella teippi irtoaa kuitenkin helposti lasista liimajälkiä jättämättä.

Sisätiloissa, plusasteissa ja helteessä työskennellessä laseihin jää teipinpoiston jäljiltä usein liimaa.
PVC-tarrojen akryylidispersioliima irtoaa pinnasta parhaiten vahvoilla ammattikäyttöön tarkoitetuilla (sitrus) D-limoneeni-pohjaisilla liimanpoistoaineilla.

Uusimmat sisätiloissa käyttämämme liimanpoistoaineet ovat lähes hajuttomia sekä vesiohenteisia. Liimapinta suihkutetaan liimanpoistoaineella, liima kaavitaan pois, pinta suihkutetaan pelkällä saippuavedellä ja pyyhitään kuituliinalla.

Pystymme antamaan sitovan tarjouksen teippien poistosta sijainnin, poistokorkeuden, valokuvien, ikkunoiden mittojen, sekä poistoajankohdan perusteella.

Meiltä löytyy oikeat työkalut, teipinpoistolastat, teipinpoistokoneet- ja laikat, myllytyslaitteet, kemikaalit sekä tietotaito jokaiseen kohteeseen ja kaikille materiaalille.

Sitkeimpien auringonpolttamien ja krakeloituneiden matkailuauto- ja veneteippien poistossa käytämme Rotojet-suuttimella varustettua liikuteltavaa kuumavesipesuria. Tuomme tarvittaessa paikalle sähkön (aggregaatin) ja vesisäiliön ja poisto käy vaikka satamassa.

Omatoimisille puhdistajille myymme myös ammattilaisten käyttämiä liimanpoistoaineita, tarranpoistolaikkoja (maalipinnoille ja autoille), teipinpoistolastoja sekä ikkunakaapimia. Katso kauppa.

Ajankohtaista (päivitetty: 10.4.2020)
– palkkaa teipinpoistoon ammattilainen (mahdollisten poistovaurioiden varalta meillä on alallemme sovellettu vastuuvakuutus)
– toffelaikkaa/tinneriä/tärpättiä/asetoonia/ksyleeniä/bräkleeniä ei ole suunniteltu ikkunoiden liimanpoistoon. Väärillä kemikaaleilla tehdään eniten valumien osalta tuhoa ikkunapelleille, -puitteille ja seinämateriaaleille
– omatoimisen epäonnistuneen teipinpoiston jäljet joutuu korvaamaan aina liiketilan vuokraaja, ei vuokranantaja
– mikäli epäilet, että teippauksen alla on mahdollinen lasirikko, älä yritä itse poistaa teippiä (ammattilainen lämpökuvaa vaurion ja raportoi tilanteen vuokranantajalle)
– pahimmassa tapauksessa taloudellisissa ahdingossa oleva omatoiminen teipinpoistaja lentää selälleen, saa päälleen kymmeniä kiloja lasimurskaa, joutuu ensiapuun, pohtii ilmoitusvastuuta, soittelee isännöisijälle ja maksaa lopulta lasituksen,

 

 

Hakusanat: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Vesilahti, Sastamala, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Viljakkala, ikkunateippien poisto, ikkunatarrojen poisto, ikkunateippausten poisto, mainosteippausten poisto, mainostarrojen poisto, autoteippien poisto, teipinpoisto, teippien irroitus autosta, vanhojen teippien poisto, tarranpoisto, tarranpoistoaineet, liimanpoistoaineet, tarrapoisto työkalut, ikkunaskrabat, handy, teippien vaihto