Kaupan toimitusehdot

Verkkokaupan toimitusehdot

Voimassa 01.01.2018 alkaen (päivitetty maksupalvelutarjoajan osalta 29.9.2020).

Yleistä verkkokaupasta
Verkkokaupan tuotteita myy Mainosrengit, y-tunnus 2658699-4. Myymme tuotteita yksityisille sekä yrityksille Suomeen. Tuotteiden hinnat kaupassa sisältävät arvonlisäveron.

Tilaaminen
Tuotteet tilataan internetin välityksellä osoitteesta www.mainosrengit.fi ostoskorin kautta.

Kaikki tilaukset vahvistetaan sähköpostilla, jossa ilmoitetaan tilauksen hinta sekä tilatut tuotteet. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä.

Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tilausvahvistus
Lähetämme tilausvahvistuksen sähköpostitse.

Maksupalvelutarjoaja

Verkkopankkimaksamisen ja maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Klarna Suomi yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Klarna/SOFORT näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Klarnalla on maksulaitoksen toimilupa.

Klarna
PL 39
00100 Helsinki
klarna.fi

Toimitusaika
Varastotuotteille 1-2 työpäivää. Tilaustuotteille 3-4 työpäivää.

Vaihto- ja palautusehdot

Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan (ei maksupalvelutarjoajaan). Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Muuta
Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Tietosuoja
Toukokuussa 2018 EU:ssa voimaan astuvan EU:n tietosuojalain vuoksi, olemme poistaneet käytöstä nettikauppamme sähköisen asiakasrekisterin. Koska henkilötietoja ei tallenneta, joutuu asiakastiedot syöttämään jokaisen tilauksen yhteydessä.
Maksupalvelutarjoaja  noudattaa henkilötietojen käsittelyssä henkilötietojen suojaa koskevaa lainsäädäntöä ja asianmukaisia käytäntöjä tietojen suojaamiseksi laittomalta luovuttamiselta tai käytöltä (Klarna tietosuoja).