Mainosrengeille uusi tulostin

blank

Mainosrengeille hankittiin kolmas 64″ (1625 mm) suurkuvatulostin Mutoh VJ-1624X (materiaalinkerääjällä). Kummatkin liuotintulostimme käyttävät samoja Eco-Solvent Ultra ® värejä, profiileita ja Calderan rippiä joten värieroja tulosteiden
välillä ei synny. Liuotintulostimilla saadaan tulostettua mm. tarraa, banderollia, mesh-kangasta, canvas- ja roll-up-kangasta, non-wowen-tapettia sekä julistepaperia laadukkaalla 14,5+14,5 m²/h nopeudella n. 215 m²/työpäivä (7,5 h).

Yrityksemme edellinen Mutoh VJ-1624 hankittiin lokakuussa 2017 ja on osoittautunut käytössämme erittäin luotettavaksi kumppaniksi. Tarrojen ja tulosteiden laadusta olemme saaneet asiakkailta ja asentajiltamme ainoastaan positiivista palautetta.

Kahden liuotintulostimemme rinnalla toimii 64″ UV-tulostin Mutoh VJ-1638-UR joka tulostaa myös valkoista osaväriä sekä lakkaa (5,2 m²/h).

Uuden Mutoh VJ-1624X tulostimen meille toimitti 18.4.2019 Sesoma Finland Oy

Ympäristövastuu:
– käytämme ympäristöyställisiä Eco-Solvent Ultra ® värejä (ei VOC-yhdisteitä)
– musteilla nopeampi kuivumisaika, ei tarvetta jälkilämmitykseen (sähkönkulutus)
– musteilla parantunut ulkokestävyys (3 vuotta ilman lisälaminointia, laminoituna jopa 10 vuotta)
– Calderan Autonest-työnkululla minimoimme “makkelia” (materiaalihävikkiä). Autonest asemoi työt tulostusjonoon tiiviisti tulostusmateriaalille ja vähentää tarran kulutusta. Pienentynyt materiaalihävikki on myös asiakkaan etu
– sisätiloissa (esim. kauppakeskukset) meillä mahdollisuus täysin PVC-vapaaseen tulostukseen  Orajet 3174 (PVC-free-digital media)
– kierrätämme takaisin suurimman osan pakkausmateriaaleista yhteistyössä Vink Finland Oy:n kanssa (mm. teippihylsyt ja -pakkauskotelot)