Laserkaiverrus

Käytössämme on 100W tehoinen CO²-laser. Laitteella voidaan kaivertaa ja muotoonleikata useita eri materiaaleja.

Muovit

akryylit, ABS, polypropeeni (PP), polystyreeni (HIPS), polyamidi (PA), polykarbonaattia (PC), polyeteeni (PET), polyuretaani (PUR)

Metallit

alumiinit, teräkset (myös ruostumaton ja haponkestävä), messinki, kupari, titaani.

Muut materiaalit

Kumi, korkki, puu, MDF, vanerit ja viilut, nahka, nahkapaperi, kangas, lasi, keramiikka, kivi, paperit, pahvit, kartongit

Muotoonleikkaus

Metallien muotoonleikkaus onnistuu CO²-laserilla maksimissaan 0,5 mm vahvuisiin materiaaleihin.
Muiden materiaalien leikkaus onnistuu kerta-ajolla n. 20 mm vahvuisiin materiaaleihin.

Muoviset kaiverruskilvet

Meiltä muoviset kaiverruskilvet (esim. postilaatikkokilvet sekä kone- ja laitekilvet). Käytämme muovisiin kaiverruskilpiin Rowmark -kaiverruslevyjä (PPMA).

Kaiverruskilvet valmistamme pinta- tai peilikaivertamalla.
Pintakaiverruksessa kaiverruslevystä poistetaan laserilla levyn väripinta. Alta paljastuu levyn pohjaväri. Kaiverruslevyn värivaihtoehtoja on yli 400.
Peilikaiverruksessa kaiverruslevystä poistetaan laserilla levyn taustaväri peilikuvana. Kaiverrusjälki maalataan halutulla värillä.

Kaiverretut metallikilvet

Meiltä myös kaiverretut metallikilvet (esim. kone- ja laitekilvet, ovikilvet, tyyppikilvet ja muistolaatat).
Käytämme metallikilpiin pääosin anodisoitua- ja Alumamark- kaiverrusalumiinia sekä ruostumatonta- tai haponkestävää terästä.

-Alumamark -kaiverrusalumiinia meiltä löytyyy sekä hopean että kullansävyisinä. Materiaaliin saadaan kaiverrettua laserilla musta jälki
-Mustasta sekä värillisistä eloksoiduista alumiineista poistetaan eloksointi laserilla. Tuloksena vaalean harmaa kaiverrusjälki
-Teräksiin saadaan musta kaiverrusjälki käyttämällä molybdeenipohjaista laserpastaa tai -spraytä
-Myös kupariin ja messinkiin saadaan pysyvä kaiverrusjälki
-Kaiverruksen lisäksi meiltä onnistuu myös alumiinien sublimointi
-Meiltä myös Durablack-kilvet, joka mattapintaista mustaa alumiinilevyä ja  johon saadaan tarkka, vaalea ja kestävä merkkausjälki ilman kemikaaleja tai suojalakkauksia.
Durablack on teollisuuden ja puolustusvoimien tuotestandardien mukainen: MIL-STD 130N, A-A-50271 (MIL-P-514D) ja MIL-STD-15024F, Type L.

Leimasimet

Leimasimiin käytämme laadukkaita Itävaltalaisia Trodat ® Printy  -leimasinrunkoja. Leimasimet ovat ns. kestovärjättyjä ja niissä on vaihdettava värityyny.

Leimasimen arkistokelpoisuus on EU standardin DIN ISO 14145-2 mukainen.

Leimasimen värityyny on suojassa rungon sisällä ja kestää n. 4000-5000 leimausta. Värin loppuessa värityyny voidaan vaihtaa.
Leimajäljen huonontuessa tai tietojen muuttuessa uusitaan leimasimeen sekä tekstilaatta että värityyny.

Työala

Laitteeseen mahtuu enintään 150 mm korkea ja 955 mm leveä tuote.
Yksittäisen kaiverruksen suurin mahdollinen ala 900×600 mm. Laitteen etuseinä on avattava, joten kaiverrettavan esineen maksimipituus on n. 2-3 metriä.

Lisätietoja:
kalle@mainosrengit.fi

 

WordPress Image Gallery Plugin

Hakusanat: Pirkanmaa, Kangasala, Tampere, Pirkkala, Nokia, Ylöjärvi, Kangasala, Lempäälä, Vesilahti, Sastamala, Hämeenkyrö, Kyröskoski, Viljakkala, kaiverrus, pintakaiverrus, peilikaiverrus, laserkaiverrus, kaiverretut kilvet, postilaatikkokilvet, laserleikkaus, puu, vaneri, kaiverrusmuovi, ruostumaton teräs, RST, haponkestävä teräs, alumiini, akryyli, lasi, ABS